1. Hem
  2. Annan Huddinge

Yana Fransar

5
9 Betyg
Stationsvägen 27, 141 40, Huddinge
Välkommen till Yana Fransar ! Jag är en masterspecialist med mer än 5 års erfarenhet och expert på fransförlängning. Jag har certifikat för både singel-och volymfransar, jag har gått många andra kurser. Några andra viktiga punkter: - Kom gärna utan smink om möjligt, annars går det utmärkt att tvätta av dig innan behandlingen för att säkerställa bästa hållbarhet på fransarna. Vi har fransschampo tillgängligt på salongen för användning. - Var vänlig och ankom i god tid, förseningar påverkar tyvärr er bokade tid. - Vi accepterar betalning med kort, swish, presentkort. - Om du är osäker på vilken behandling du ska välja, tveka inte att mejla oss bilder på dina fransar innan din bokade tid. Vi är här för att hjälpa dig att välja rätt behandling. Observera att avbokning bör ske senast 24 timmar innan din tid, annars kan BokaDirekt fakturera uteblivna tider. Jag önskar dit ett trevligt besök!
22882

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
5
Yana
Fransar
Jag har mer än 5 års erfarenhet som mästerstylist och är expert på fransförlängning. De har certifikat för både enstaka och volymögonfransar och har gått flera kurser.

Betyg och recensioner

5 av 5Baserat på 9 betyg
5
(9)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna5 recensioner från 9 betyg
Oksana D.
till Yana
Jättefina fransar med perfekt form för mina ögon! Yana var verkligen proffsig och det märktes att hon har lång erfarenhet. Dessutom väldigt trevlig 🙂. Rekommenderar verkligen!
Anne H.
till Yana
Vänligt bemötande. Kände mig mycket trygg i Yanas händer och är mycket nöjd med lash lift samt färgning av ögonbrynen. Jag är mycket nöjd med resultatet!
Veronica S.
till Yana
Toppen bemötande och blev riktigt nöjd med resultatet 😍🫶🏼🤩
Elena M.
till Yana
Всем привет. Вчера ходила на ресницы. Яна ты как всегда проделала великолепную работу. Ты просто супер, супер!! 😘
Visa fler recensioner

Om företaget

Jag heter Yana! Jag är en masterspecialist med mer än 5 års erfarenhet och expert på fransförlängning. Jag strävar efter att skapa en avslappnad och professionell atmosfär där du känner dig bekväm och trygg

Bilder

Detaljer och kontakt