1. Hem
  2. Hudvård Helsingborg

Lenhud Helsingborg

4.9
1710 Betyg
Karlsgatan 10, 252 24, Helsingborg
På grund av vägarbete är det just nu lättast att parkera på Knutpunkten som ligger på cirka 5 minuters gångavstånd från vår salong. Vi ber om ursäkt för besväret och önskar er en skön stund hos oss! Varmt välkommen till oss på Lenhud i Helsingborg. Vi som arbetar här är hudterapeuter som älskar hudvård och tycker att ansiktsbehandlingar är livet! På vår salong gör vi aktiva ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och mer effektiva behandlingar som microneedling, peels, Cooltech, laser och IPL. Vi finns här för dig som vill komma för ett avslappnande avbrott i vardagen, dig som vill göra en hudresa med oss och alla däremellan. Varje månad har vi även många fina erbjudande på produkter och nyhetslanseringar som gör din hudvård ännu roligare! Vill du boka någon av våra effektivare behandlingar som Cooltech, laser eller IPL är du varmt välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig med din bokning.
94

Boka tjänst

Ansiktsbehandling 45 Min

  • -25%
    Ansiktsbehandling Purity Peel 45 min
    45 minuter, 558.75 kr (ord. 745 kr)Mer info
    För tider fram till 22 okt
    Boka

Personal

noImage
4.9
Wilma
Hudterapeut som även utför laser,microneedling, peels, fettfrysning & Browlift.
Qliro
Jag gick min utbildning på Gilda skolan i Malmö 2020. Är sedan tidigare utbildad make-up artist och har arbetat på Kicks. När jag jobbade som makeup-artist så insåg jag att nyckeln till en snygg makeup är hudvård. Det var där mitt stora intresse för hudvård började utvecklades och jag bestämde mig för att utbilda mig till hudterapeut för att få ännu mer kunskaper kring huden och kunna hjälpa mina kunder på bästa sett!
noImage
4.9
Maria
Föräldraledig
Qliro

Betyg och recensioner

4.9 av 5Baserat på 1710 betyg
5
(+999)
4
(147)
3
(4)
2
(3)
1
(11)
Senaste recensionerna596 recensioner från 1710 betyg
Kristina E.
till Michelle
Trevlig massör, och duktig!
Ann V.
till Wilma
Mycket nöjd med behandlingen och bemötandet.
Louise K.
till Jessica
Skön upplevelse, engagerad hudterapeut, kan bara rekommendera ett besök!
Bodil R.
till Wilma
Så rar o duktig kände mig verkligen omhändertagen
Visa fler recensioner

Om företaget

Välkommen till Lenhud – framåtsträvande, inkluderande, hållbar och resultatinriktad hudvård sedan 1999! Vi strävar efter att erbjuda ett brett utbud med olika behandlingar som är genomtänkta, noga utförda och som passar alla. Utöver Helsingborg hittar du oss även i Malmö, Lund, Borås och Stockholm. Vi hudterapeuter på Lenhud har många års erfarenhet av professionell hudvård och går ständigt på fördjupande utbildningar för att alltid hålla oss uppdaterade med det senaste. Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och få bästa tänkbara resultat av dina hudvårdsbehandlingar. Vi är alla Cidesco- och SHR-godkända hudterapeuter. Flera av oss är dessutom specialutbildade inom laser, IPL och andra maskiner. Hos oss ska du alltid känna dig nöjd med din hudvård och därför vill vi alltid ge dig det där lilla extra vid varje möte. Vi följer dig på din hudvårdsresa och bidrar med våra kunskaper för att du ska få en bättre hud, både idag och i framtiden. Lenhud är mer än bara hudvårdssalonger! Vi ingår i Kraft Group som i sin tur är B Corp-certifierade. Vi är det första företaget inom skönhetsbranschen i Sverige som kan titulera oss som ”B Corp”. Detta är något vi är mycket stolta över och något som genomsyrar allt vi gör. B Corps vision är att man ”inte bara ska sträva efter att vara bäst i världen utan bäst för världen”, vilket är något vi på Lenhud arbetar med varje dag. Vi ser fram emot att just du kommer till oss för din behandling, varmt välkommen!

Bilder

Medlem i FrisörföretagarnaMedlem i Frisörföretagarna
Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån09:30 - 18:00
    • Tis09:30 - 18:00
    • Ons09:30 - 18:00
    • Tor09:30 - 18:00
    • Fre09:30 - 18:00
    • Lör10:00 - 15:00
    • SönStängd
  • 042-1478 XXVisa nummer

  • Karlsgatan 10, 252 24, Helsingborg