1. Hem
  2. Annan Marbäck

Isabella Schölling - Soulnest AB

4.9
7 Betyg
Sjögunnarsbo 127, 523 93, Marbäck
⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻ 𖥸 ⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻ På Soulnest välkomnar jag dig till en trygg och omsorgsfull miljö där din resa mot inre frid och personlig utveckling står i centrum. Jag erbjuder unika terapiformer, anpassade för att möta just dina behov, oavsett om du söker hjälp med stress, emotionell läkning eller personlig utveckling. Här får du möjlighet att växa och må bättre i en miljö som är designad för att ge dig lugn och trygghet. Jag arbetar både med privatpersoner och företag, och alla mina tjänster är skräddarsydda för att hjälpa dig eller din organisation att hitta den balans och harmoni som behövs för att blomstra. Metoderna jag använder hjälper dig att frigöra dig från gamla mönster och skapa plats för mer inre lugn och balans. Mottagningen ligger i natursköna Sjögunnarsbo, en plats med historiskt läkande energi. I denna omgiven av naturens stillhet och ro, får du möjlighet att komma bort från vardagens krav och fokusera helt på din egen läkning och utveckling. ⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻ 𖥸 ⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻ Om Isabella Schölling, din terapeut Jag heter Isabella Schölling, och grundade Soulnest med en stark tro på varje individs förmåga att läka och utvecklas. Med en tre årig internationell utbildning inom avancerad hypnoterapi från bland annat Svenska skolan för etisk och analytisk hypnoterapi (SSEAH), Terence Watts BWRT Institute och ICBCH, har jag hjälpt många människor att hitta tillbaka till sin inre styrka och balans. Mitt arbete som terapeut grundar sig i empati, respekt och ett djupt engagemang för varje klients välbefinnande. Jag möter dig där du är och anpassar varje session för att passa just dig och din unika livsresa. Genom att skapa en trygg och förtroendefull relation vill jag hjälpa dig att känna dig fri att öppna upp och utforska de delar av dig själv som behöver mest omsorg. För dig som bor längre bort eller föredrar att få stöd på distans, erbjuder jag även online-terapi, så att du kan få samma värme och stöd oavsett var du befinner dig. ⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻ 𖥸 ⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻ Hos Soulnest är ditt välbefinnande alltid i fokus. Jag finns här för att stötta dig på din resa mot inre balans och personlig utveckling, och tillsammans kan vi skapa en väg framåt som ger dig den trygghet och frihet du behöver för att blomstra.
19480

Boka tjänst

Avancerad hypnoterapi

  • -25%
    Nyhet - Avancerad hypnoterapi ⎸ 120 min
    120 minuter, 1 800-1 950 kr (ord. 2 400-2 600 kr)Mer info
    För tider fram till 22 okt
    Boka

Personal

noImage
4.9
Isabella
Hypnoterapeut, hypnoanalytiker & hypnohealer.
Qliro

Betyg och recensioner

4.9 av 5Baserat på 7 betyg
5
(6)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna4 recensioner från 7 betyg
Marie S.
till Isabella
Så otroligt proffisionellt.rekommenderar till alla 🍀
Ulf M.
till Isabella
Rekomenderas
Sonja D.
till Isabella
Det absolut bästa terapin jag någonsin har varit på. Professionell, duktig, fin på alla sätt. Jag rekommenderar Isabella varmt. 100%
Lisa S.
till Isabella
Så fint bemötande och en helt fantastik mottagning. Men vilken upplevelse med hypnos, något alla bör testa på. Rekommenderar starkt soulnest.
Visa fler recensioner

Om företaget

Aktiebolaget Soulnest hjälper privatpersoner och företag genom avancerad hypnoterapi, EMI - Ögonrörelseterapi, samtal och utvecklingsterapi, coachning och utbildningar.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån08:00 - 16:00
    • Tis08:00 - 16:00
    • Ons08:00 - 16:00
    • Tor08:00 - 16:00
    • Fre08:00 - 16:00
    • LörStängd
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Vi har få tider tillgängliga i denna bokningsperiod och du finner lediga tider via bokningskalender, alternativt via att kontakta mig via att boka ett introduktionssamtal, eller bokningsförfrågan via Kontakt@soulnest.se eller ringa/smsa 0761-020546 så hittar vi en tid för dig. Från och med 1/9 har alla hypnoterapi tjänster ersatts med avancerad hypnoterapi där vi skapar en helt unik terapi utifrån dina behov, erfarneheter och önskemål. Pågående klienter under denna period drabbas ej av ändringen.
  • 07610205 XXVisa nummer

  • Sjögunnarsbo 127, 523 93, Marbäck