1. Hem
  2. Hudvård Bålsta

Beauty by Vera Florica

4.9
13 Betyg
Sofies Torg 1, Bålsta, Bålsta
Varm välkomna till Hudvård och ansiktsbehandlingar i Bålsta. Beauty by Vera Florica i samarbete med Forever Young. Jag är en legitimerad sjuksköterska som utför injektionsbehandlingar, mikroneedling och frysbehandlingar med CryoPen. Certifiering i utförandet av botulinumtoxin Typ A, filler, skinbooster, mikroneedling och kryoterapi. En läkare finns kopplad till kliniken och salongen innehar patientförsäkring via Folksam. Åldersgräns från 18 år. Ni hittar salongen på Sofies Torg 1 i "Salong K" lokal. Välkomna!
20952

Boka tjänst

Hudvårdsbehandlingar

  • -30%
    Microneedling hals+dekolletage
    60 minuter, 910 kr (ord. 1 300 kr)Mer info
    För tider fram till 19 okt
    Boka

Personal

noImage
4.9
Yana
Leg. Sjuksköterska

Betyg och recensioner

4.9 av 5Baserat på 13 betyg
5
(12)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna9 recensioner från 13 betyg
Camilla D.
till Yana
Yana är så tillmötesgående, omtänksam och varsam. Supernöjd!
Karin H.
till Yana
Yana var så otroligt professionell inför,under och efter min behandling. 150% fokus på mig och mina förutsättningar. Goda råd, trygg och mycket prisvärd behandling gör att jag varmt rekommenderar behandling hos fantastiska Yana om du vill bla av med tex dina "rökrynkor "
Li J.
till Yana
Mycket trevligt besök. Yana förklarade vad hon gjorde och jag väntat med spänning på resultatet av microneedlingen.
Beauty by Vera Florica
Tack snälla 🤗 Du är så välkommen tillbaka 🤗
Hanna C.
till Yana
Yana har så fint bemötande och går verkligen igenom varje steg noga så man känner att man är i trygga händer. Längtar redan till att komma tillbaka 😊
Beauty by Vera Florica
Tack snälla :) Varmt välkommen tillbaka :)
Visa fler recensioner

Om företaget

Varmt välkomna till Beauty by Vera Florica Namnet på företaget inspirerades av mammor i mitt liv och de fina enkla vackra blommor jag älskar. Jag heter Yana och är en leg.sjuksköterska sedan 2011. Har en bred erfarenhet inom sjukvården och jobbat inom många olika områden (sjukhus, vårdcentral, äldrevård, avancerad vård i hemmet och hemsjukvården). Har hittat intresse för skönhet och fram för allt hur vi kan förebygga och förbättra utan att förändra för mycket. Har fått certifiering på mikroneedling, botulinumtoxin och filler via utbildningar avsedda för endast sjukvårdspersonal. Vi är unika och vackra och behöver till stor del underhålla samt bibehålla den naturliga vackra utseende vi har. Varmt välkomna till mig på Beauty by Vera Florica!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Varierande öppentider - Öppet efter tidsbokning.
  • 07232207 XXVisa nummer

  • Sofies Torg 1, Bålsta, Bålsta